Contactpersoon

  • Nancy Van Driel

    Coördinator vrijwilligerswerk

    E-mail

Zoeken

Reageer op deze functie

Vrijwilliger voor gezinskliniek in Barendrecht gezocht!

Yulius - Geplaatst op 25-06-2019

We zoeken iemand die het leuk vindt om met kinderen om te gaan en op ze te passen. Het is belangrijk dat je daarom affiniteit hebt met kinderen. Ben je iemand die kan omgaan met kinderen ‘met een rugzak’, sociaal vaardig is en regelmatig beschikbaar is (ook in schoolvakanties) dan zijn we op zoek naar jou! Met jouw hulp ondersteun je ouders om zich beter te focussen op hun behandeling en dat ouders ook meer tijd en ruimte te hebben voor zichzelf om zo meer energie te krijgen.

Daarnaast zijn we ook op zoek naar iemand die mee wil draaien in het huishouden en daarnaast het leuk vindt om ouders mee te helpen in het op orde houden en krijgen van hun huishouden.


Sollicitatieprocedure

Beschikbaarheid
Regelmatig beschikbaar, ook in schoolvakanties.

Meer informatie?
Heb je interesse in vrijwilligerswerk bij Yulius of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de Coördinator Vrijwilligers van Yulius; Nancy van Driel tel. 0634463614, email n.vandriel@yulius.nl of vul het aanmeldformulier in op de website. De Coördinator Vrijwilligers is op maandag, dinsdag en donderdag tussen 9.00 uur en 15.00 uur bereikbaar.Contactgegevens

Vrijwilligersvacaturebank KijkopWelzijn
Binnenlandse Baan 30
2991 EA Barendrecht
T. 0180-691802
E. vip@kijkopwelzijn.nl
I. www.kijkopwelzijn.nl